Onze showroom.

Onze showroom

Meer dan 20.000 Producten

Veilig op weg met ons kwalitatieve assortiment aan auto-onderdelen, accessoires, gereedschappen en veiligheids- en reinigingsartikelen. Bij ons vind je automaterialen van diverse merken tegen een scherpe prijs. Is je gewenste product niet op voorraad? Wij bestellen het direct voor je! In noodsituaties hebben wij het product vaak dezelfde dag nog in huis!

Met meer dan 20.000 producten ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar remdelen, motordelen, stuurdelen, riemen, filters, wissers, accu’s, uitlaten, kleurlakken, poets- en reinigingsmiddelen, smeermiddelen, verlichting/elektronica, carrosseriedelen, trekhaken met kabelset of accessoires voor zowel interieur als exterieur, bij ons vind je het. Ook hebben wij industriële vloeistoffen en smeermiddelen voor machines en voertuigen. 

Wij helpen je graag!

Advies gewenst over het juiste onderdeel of een andere vraag?

John van Delft
John van Delft
2021-12-18
Geverifieerd
Goed en eerlijk advies. Hier zeggen ze wel eerlijk wat voor een kwaliteit er te koop is. Ik had bij een ander lokaal bedrijf gekocht en die zei dat zijn merk maxgier "gewoon goei spul" is, en bij van Dal kon ik hetzelfde kopen (voor dezelfde prijs) en die zei dat het lowbudget spul is. Ze verkopen het voor de mensen met een kleine portemonnee maar als je iets meer kan betalen zou het beter zijn met kwaliteit. Dat zijn nou zakenmensen.
Mart Kreemers
Mart Kreemers
2021-12-16
Geverifieerd
Als je een onderdeel vraagt doen ze er alles aan om hem te leveren
Pierre Herman
Pierre Herman
2021-12-15
Geverifieerd
Goede service ruim assortiment goede bediening gratis parkeren
Mahmoud M
Mahmoud M
2021-10-30
Geverifieerd
أسعاره جيدة
Jan Rombouts
Jan Rombouts
2021-08-26
Geverifieerd
Goed advies en daardoor geslaagd
Tim Harmsen
Tim Harmsen
2021-08-03
Geverifieerd
Goed geholpen met een kapotte stekker van mijn fietsendrager. Ik ben een leek op dat gebied en voelde me serieus genomen. De medewerker is even meegelppen en heeft mij geadviseerd een nieuwe stekker er pp te zetten. Vervolgens heeft hij mij het een en ander uitgelegd. Super behulpzaam.