Ons team aan vakmensen.

Wie zijn wij?

Van Dal Automaterialen is een familiebedrijf dat met 4 generaties al ruim 50 jaar met veel passie, kennis én kunde klaarstaat voor haar klanten. Wat in 1970 ooit begon bij Dorus van Dal met de verkoop van racefietsen vanuit een schuurtje op de Vliedberg in Vlijmen, is uitgegroeid tot één van de grootste automaterialenzaken in de regio.  

Wij staan voor kwaliteit en service op maat. Ook voor advies bij de zoektocht naar het juiste product ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat enkel uit vakmensen die het assortiment van binnen en buiten kennen. Wij denken met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent!

Wat doen wij?

Onze voorraad aan automaterialen bestaat uit meer dan 20.000 producten, waardoor we je altijd kunnen helpen met een geschikt product. Is een product niet op voorraad? Dan bestellen we dit voor je.  

Naast dat wij een groot assortiment aan automaterialen verkopen, bieden wij ook de service om onderdelen te repareren of te vervangen. Wij hebben de juiste mensen, apparatuur en materialen in huis om jouw autoprobleem op te lossen!

Wat zijn onze producten?

Of je nu op zoek bent naar remdelen, motordelen, stuurdelen, riemen, filters, wissers, accu’s, uitlaten, kleurlakken, poets- en reinigingsmiddelen, smeermiddelen, verlichting/elektronica, carrosseriedelen, trekhaken met kabelset of accessoires voor zowel interieur als exterieur, bij ons vind je het. Ook hebben wij industriële vloeistoffen en smeermiddelen voor machines en voertuigen. 

Els Van Dalen
Els Van Dalen
2022-08-17
Prima. Alles wat ik nodig had konden zij leveren.
Sander C
Sander C
2022-08-13
Vandaag een witte kentekenplaat gehaald; vriendelijk personeel en binnen 2 minuten geregeld tegen een scherpe prijs.
Wiljo van Dalen
Wiljo van Dalen
2022-08-05
Ruime sortering. Prima geholpen door medewerker
Luc Huiskes
Luc Huiskes
2022-07-24
Top team.
Aafje Reinders
Aafje Reinders
2022-06-11
Vriendelijk personeel. Goed geholpen. Verkoper heeft zelfs even mijn ruitenwissers verwisseld voor mij.
Toby Beeloo
Toby Beeloo
2022-05-10
Super goed en vriendelijk geholpen! Ze nemen de tijd voor je en nemen de vragen zeer serieus. We hadden een kabel nodig voor de boot, niet echt standaard voor een automaterialen zaak, maar ze hadden de juist kabel die zelfs als service vastgemaakt werd aan de motor. Echt een SUPER zaak!!!!
Wolvertem Teven
Wolvertem Teven
2022-04-23
Super goed advies en geholpen hier ! Thanks 👌🏻
Leon van Rijswijk
Leon van Rijswijk
2022-04-19
Goede, snelle en vriendelijke service
Hennie Tiebosch
Hennie Tiebosch
2022-04-15
Voor alle verzorging die je auto nodig heeft. Superzaak!
John van Delft
John van Delft
2021-12-18
Goed en eerlijk advies. Hier zeggen ze wel eerlijk wat voor een kwaliteit er te koop is. Ik had bij een ander lokaal bedrijf gekocht en die zei dat zijn merk maxgier "gewoon goei spul" is, en bij van Dal kon ik hetzelfde kopen (voor dezelfde prijs) en die zei dat het lowbudget spul is. Ze verkopen het voor de mensen met een kleine portemonnee maar als je iets meer kan betalen zou het beter zijn met kwaliteit. Dat zijn nou zakenmensen.

Wij helpen je graag!

Advies gewenst over het juiste onderdeel of een andere vraag?