Ons team aan vakmensen.

Wie zijn wij?

Van Dal Automaterialen is een familiebedrijf dat met 4 generaties al ruim 50 jaar met veel passie, kennis én kunde klaarstaat voor haar klanten. Wat in 1970 ooit begon bij Dorus van Dal met de verkoop van racefietsen vanuit een schuurtje op de Vliedberg in Vlijmen, is uitgegroeid tot één van de grootste automaterialenzaken in de regio.  

Wij staan voor kwaliteit en service op maat. Ook voor advies bij de zoektocht naar het juiste product ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat enkel uit vakmensen die het assortiment van binnen en buiten kennen. Wij denken met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent!

Wat doen wij?

Onze voorraad aan automaterialen bestaat uit meer dan 20.000 producten, waardoor we je altijd kunnen helpen met een geschikt product. Is een product niet op voorraad? Dan bestellen we dit voor je.  

Naast dat wij een groot assortiment aan automaterialen verkopen, bieden wij ook de service om onderdelen te repareren of te vervangen. Wij hebben de juiste mensen, apparatuur en materialen in huis om jouw autoprobleem op te lossen!

Wat zijn onze producten?

Of je nu op zoek bent naar remdelen, motordelen, stuurdelen, riemen, filters, wissers, accu’s, uitlaten, kleurlakken, poets- en reinigingsmiddelen, smeermiddelen, verlichting/elektronica, carrosseriedelen, trekhaken met kabelset of accessoires voor zowel interieur als exterieur, bij ons vind je het. Ook hebben wij industriële vloeistoffen en smeermiddelen voor machines en voertuigen. 

John van Delft
John van Delft
2021-12-18
Geverifieerd
Goed en eerlijk advies. Hier zeggen ze wel eerlijk wat voor een kwaliteit er te koop is. Ik had bij een ander lokaal bedrijf gekocht en die zei dat zijn merk maxgier "gewoon goei spul" is, en bij van Dal kon ik hetzelfde kopen (voor dezelfde prijs) en die zei dat het lowbudget spul is. Ze verkopen het voor de mensen met een kleine portemonnee maar als je iets meer kan betalen zou het beter zijn met kwaliteit. Dat zijn nou zakenmensen.
Mart Kreemers
Mart Kreemers
2021-12-16
Geverifieerd
Als je een onderdeel vraagt doen ze er alles aan om hem te leveren
Pierre Herman
Pierre Herman
2021-12-15
Geverifieerd
Goede service ruim assortiment goede bediening gratis parkeren
Mahmoud M
Mahmoud M
2021-10-30
Geverifieerd
أسعاره جيدة
Jan Rombouts
Jan Rombouts
2021-08-26
Geverifieerd
Goed advies en daardoor geslaagd
Tim Harmsen
Tim Harmsen
2021-08-03
Geverifieerd
Goed geholpen met een kapotte stekker van mijn fietsendrager. Ik ben een leek op dat gebied en voelde me serieus genomen. De medewerker is even meegelppen en heeft mij geadviseerd een nieuwe stekker er pp te zetten. Vervolgens heeft hij mij het een en ander uitgelegd. Super behulpzaam.

Wij helpen je graag!

Advies gewenst over het juiste onderdeel of een andere vraag?