Wij bieden service én kwaliteit.

Onze services & diensten

Kentekenplaten

Wij maken alle soorten kentekenplaten!
• Witte kentekenplaten: voor bv. een trailer, caravan en aanhangwagen boven de 750kg of een fietsendrager.
• Gele kentekenplaten: bij eerste afgifte, vernieuwing of vermissing.
• Pretplaten: met naam of een leuke tekst als cadeau. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
• Handelaarskentekenplaten.
• Kentekenplaten voor de motorfiets of scooter (op bestelling).

Van Dal Automaterialen is een door het RDW erkende kentekenplaatfabrikant. Wij drukken jouw kentekenplaat ter plaatse. Klaar terwijl je wacht!

Remleidingen op maat

Remleidingen moeten in de meeste gevallen vervangen worden door roestvorming. Wij werken dan ook met koperen remleidingen die eenvoudig te bewerken zijn en een langere levensduur hebben. Laat ons weten welk gedeelte je nodig hebt, of neem het mee, en wij maken de remleiding op maat. Wij maken graag tijd voor je vrij. Even een afspraak maken?

Cilinderkoppen vlakken

Bij oververhitting van de motor is het soms niet meer mogelijk om deze middels een nieuwe koppakking weer goed te krijgen. De pakking is niet meer 100% afgedicht doordat de cilinderkop niet meer recht is. Het laten vlakken van de cilinderkop is dan de oplossing. Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accu vervangen

33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een defecte accu. Laat de accu van je auto dus tijdig vervangen om niet onverwachts ergens te stranden. De gemiddelde levensduur van een accu is 6 jaar. Is jouw accu toe aan vervanging? Wij testen het graag voor je! Wanneer nodig hebben wij de juiste accu én vakmannen om deze te vernieuwen!

Remschijven afdraaien

Bij problemen als trillingen en onbalans kan het afdraaien van de remschijven de oplossing zijn. Wij hebben de juiste vakmannen, materialen en apparatuur in huis om deze af te draaien en mogelijk te vernieuwen.

Vaste klanten voordeel

Ben je als garage een vaste klant? Dan bieden wij de mogelijkheid om bestelde producten bij je te bezorgen. Door het goede contact met onze leveranciers kunnen wij producten die niet voorradig zijn, vaak nog dezelfde dag in huis hebben. Bij noodsituaties kunnen wij het product zelfs eventueel ophalen bij één van onze leveranciers!

Wij helpen je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vervanging of reparatie van een onderdeel?